e-commerce solutions by webtuning

Ξεκινήστε άμεσα το Ηλεκτρονικό σας Κατάστημά!

Posted on

Γιατί να δημιουργήσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή μου;

  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι η πλέον προτεινόμενη λύση, για την προβολή των προϊόντων και της επιχείρησής σας. Σας επιτρέπει τη διεύρυνση της πελατείας αφού η E-shop webtuningεπιχείρηση σας είναι ορατή από όλους και όχι μόνο από όσους έχουν πρόσβαση στο φυσικό σας κατάστημα. Με την υπέρβαση των περιορισμών των ωραρίων, η επιχείρηση σας παραμένει ανοιχτή όλο το 24ώρο, χωρίς να απασχολεί προσωπικό.
  • Με τα στατιστικά στοιχεία της επισκεψημότητας έχετε τη δυνατότητα ανάλυσης της αγοράς, αξιοποιώντας την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι η επόμενη κίνηση, για επιχειρήσεις που ακολουθούν την τεχνολογία και επιθυμούν τη διεύρυνση του πελατολογίου τους.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Τα eshop κοστίζουν πολύ λιγότερα χρήματα όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, την προώθηση τους, ενώ παρέχουν μία τεράστια βάση στατιστικών και πληροφοριών προς εσάς.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους ίσως είναι ότι δεν χρειάζεται να φτιάξετε καταστήματα στην κάθε πόλη που απευθύνεστε και κατ’ επέκταση μπορείτε να μειώσετε με λίγα λόγια τα έξοδα που θα χρειαζόσασταν για να πληρώστε το ρεύμα, το κατάστημα, καθώς επίσης και τα μεταφορικά για τα προϊόντα σας.


E-shop Solutions by Webtuning.eu

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και παράλληλα οικονομικές λύσεις για την κατασκευή του δικού σας E-shop.


 Ενσωματωμένες βασικές δυνατότητες του Πακέτου που προσφέρουμε  (ενδεικτικά) :Πλήρως εξελληνισμένη διαχείριση και ενημερωμένη με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις, για την εφαρμογή και το ηλεκτρονικό κατάστημα.Ενώ έχετε τη δυνατότητα να κάνετε χρήση της αγγλικής γλώσσας με ένα κλικ ανά διαχειριστή ή για όλους τους διαχειριστές


Κειμενογράφος με δυνατότητα δημιουργίας πίνακα, λίστας, image και video gallery, ενσωμάτωση youtube video.


Αυτόματη προσαρμογή του περιεχομένου, ανάλογα με την οθόνη ipad, iphone


Η Εγκατάσταση που σας παραδίδεται, περιλαμβάνει ενδεικτικό περιεχόμενο και προϊόντα, σε κατηγορίες και δομή, που με απλά βήματα θα αντικαταστήσετε με το δικό σας περιεχόμενο και προϊόντα.


Παρουσίαση με πολλαπλές φωτογραφίες, video, σύντομη και αναλυτική περιγραφή με λίστες, πίνακες ή γραφικά. Υποβολή ερώτησης, σχόλια και βαθμολογία ανά προϊόν


Πολλαπλοί τρόποι παράδοσης, όπως παραλαβή από το κατάστημα, αποστολή με δέμα και διαφορετικές τιμές ανά εταιρία αποστολής. (Απλό δέμα ταχυδρομείου, μεταφορική, courier..). Έχει τη δυνατότητα υπολογισμού του κόστους σύμφωνα με το βάρος, τον όγκο ή την περιοχή ανά ταχυδρομικό κώδικα, εφόσον του το ορίσετε.


Αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα ή E-banking, πληρωμή στο το κατάστημα ή paypal. Έχει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με πιστωτική.


Ο πελάτης σας μπορεί να αλλάξει τα στοιχεία του, να δει το ιστορικό των παραγγελιών, να δει την κατάσταση και την φάση που βρίσκεται η τρέχουσα παραγγελία. Τις φάσεις μπορείτε να τις οργανώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Υποστηρίζει σύστημα κουπονιών, προσφορών και ειδικών τιμών ανά ομάδες αγοραστών. (χονδρική – λιανική – ειδικές κατηγορίες πελατών χωρίς όριο.)


Πολλαπλή εμφάνιση τιμών, με και χωρίς ΦΠΑ, ποσό ΦΠΑ, πιθανή έκπτωση, ποσό έκπτωσης.


Εύκολη σύνδεση με τους λογαριασμούς σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα κλικ.


Σύνδεση με το λογαριασμό σας στο Google Analytics, με απλή επικόλληση του κώδικα που σας δίνει το Google Analytics, στο συγκεκριμένο πεδίο.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως μπορείτε να δείτε και στο demo, είναι απόλυτα φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να καταχωρήσετε ανά δημοσιευμένο άρθρο, στοιχείο μενού, και προϊόν, φιλικές διευθύνσεις (URL), περιγραφή και κλειδιά αναζήτησης, σχετικά με το περιεχόμενο που προβάλετε κάθε φορά


Σε κάθε template υπαρχουν έτοιμοι χρωματισμοί. Ενώ μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα δικό σας, ακριβώς στα επιθυμητά χρώματα, με άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς. Μπορείτε εύκολα μέσα από τη διαχείριση, να επιλέξετε αν θα είναι εικόνα ή απλό χρώμα. Οι επιλογές σε εικόνες ή χρώματα δεν έχουν περιορισμό.


Εύκολη αλλαγή του λογοτύπου και του συνθήματος της επιχείρησης. Μένει σ εσάς να αντικαταστήσετε το λογότυπο και το ενδεικτικό περιεχόμενο, του ηλεκτρονικού καταστήματος με το δικό σας.